Fortsatta problem med värmen

Fortfarande har ett stort antal lägenheter alldeles för låga temperaturer och både styrelsen och Primär betraktar den uppkomna situationen som ett katastrofläge. Felsökning pågår för fullt och det är tydligt att det inte är ett specifikt problem, utan många små som förvärrar varandra.

Vi vet nu att det finns minst en läcka på systemet, vilket kan förklara värmebortfallet i en del huskroppar – men inte alla. Skadade ventiler har orsakat problem på flera olika håll och det är möjligt att fler står att finna. Men varken rörmokare eller andra entreprenörer har hittills kunnat förklara varför en del av en slinga är varm medan såväl tidigare som senare delar av samma slinga är kall…

Tisdagen den 19/9 kommer även felsökning i ett antal lägenheter att genomföras. Mer information kommer när detta är genomfört.