Motionsrum

Pargasgatan 27

I föreningslokalen på Pargasgatan 27 finns ett motionsrum för boende i föreningen. I rummet finns ett löpband, en crosstrainer, ett multigym, diverse vikter, en träningsbänk och annan mindre utrustning. Du kan boka en-timmespass alla dagar mellan 6 och 22, som mest två pass samtidigt. Bilder på motionsrummet finns på föreningens hemsida.

För att kunna boka motionsrummet måste du skriva avtal med styrelsen och få låsknappen omprogrammerad för att komma in. Detta gör du enklast på styrelsens jour. Avtalet löper årsvis och om du inte säger upp ditt avtal senast den 20/11 förlängs det automatiskt. Årsavgiften läggs på avin för april. Tillgång till motionsrummet kostar 600 kr per år. Om du tecknar avtal om både motionsrum och bastu får du rabatt och betalar bara 1000 kr per år totalt.

Läs vidare nedan under Regler för lokaler.

 

Regler för lokaler

För tillgång till bastu och motionsrum tecknar du ett kontrakt med styrelsen. För tillgång till festlokal och övernattningsrum bokar du själv via föreningens hemsida (klicka på Bokning) eller i terminal i tvättstuga, som tidigast 90 dagar i förväg. Betala, alternativt avboka, senast en vecka i förväg.

Att hyra en lokal innebär ett ömsesidigt förtroende mellan dig som hyresgäst av lokalen och föreningen. Kontrollera att lokalen är i bra skick innan du börjar använda den och lämna den i det skick du själv vill hitta den nästa gång.

Skador debiteras den som bokat lokalen. Vid skador på lokal eller möbler tas en större summa ut i ersättning.

Eftersom lokalerna ligger i ett bostadsområde måste ljudnivån hållas nere – även utanför – efter klockan 22. Att stänga fönstren är ett enkelt sätt att inte störa de som bor nära.

Anvisningar för städning/iordningställande av festlokal och övernattningsrum finns uppsatta i respektive lokal och ska följas. Ostädad lokal debiteras hyresgästen.

Marschaller får inte ställas på träaltanen utanför festlokalen. Två hållare finns i städ­skrubben.

Djur får under inga omständigheter vistas i föreningens gemensamma lokaler.

Den som inte följer anvisade regler för uthyrning av föreningslokaler kommer att avstängas från möjligheten att hyra ovanstående lokaler igen.

 

 

« - Tillbaka till Lokaler »