Övernattningsrum

Föreningen har ett övernattningsrum på Torneågatan 25 som boende i föreningen kan hyra. Rummet är på 20 kvadrat och består av en liten hall, badrum och ett rum med köksinredning, d.v.s. ett litet kylskåp, häll med 2 plattor, mikro, kaffe- och vattenkokare samt brödrost. Även kastruller, stekpanna och porslin för 6 personer finns på plats.

Rummet har vidare en bäddsoffa för två personer och en extra säng. Den som hyr håller själv med lakan, handdukar och kökshanddukar och städar efteråt. För frågor eller visning av lokalen, kontakta stugvärdarna eller måndagsjouren.

Du bokar övernattningsrummet via terminal i tvättstugan eller på nätet – läs mer här – och kan som mest boka 7 dagar i sträck. Behöver du boka längre tid, kontakta måndagsjouren. Du får tillträde till rummet från klockan 15 och ska lämna det klockan 12 sista dagen.

Tänk på att lämna övernattningsrummet i det skick du själv vill hyra det i. Om det inte är städat kan stugvärdarna beställa städning på din bekostnad.

Priset för att boka övernattningsrummet är 350 kr/natt. Avgiften ska vara betald till föreningens bankgiro senast en vecka före tillfället. I annat fall tillåter föreningen sig att ta bort bokningen. Glöm inte att ange namn på den som betalar samt skriva ”övernattningsrum” och datum för bokningen. Om du inte behöver använda rummet måste du avboka det senast en vecka i förväg för att få tillbaka avgiften.

Om Securitas måste tillkallas på grund av störning kommer den som bokat att debiteras för utryckningen.

 

« - Tillbaka till Lokaler »