Bokning

Du kan själv boka föreningens tvättstugor och lokaler i vårt bokningssystem, antingen via terminalerna i tvättstugorna eller på nätet. Instruktioner för att boka i tvättstugorna sitter vid respektive terminal.

På nätet bokar du via denna länk eller knappen Bokning på startsidan och loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Om du inte har fått något eller har glömt det kan du få hjälp på måndagsjouren.

När du har loggat in kan du välja bokningstavla. För att boka tid i en tvättstuga väljer du bokningstavlan för den tvättstuga du vill boka. För att boka grovtvättstuga, festlokal, gym, bastu eller övernattningsrum väljer du bokningstavla P36 och gör ditt val där. För gästparkering, välj Parkeringsplatser.

Klicka på knappen Boka så ser du en kalender där lediga tider är grönmarkerade. Klicka på den tid du vill bokat. Du får då en bekräftelse på att bokningen har gått igenom och därefter listas dina bokningar. Behöver du boka fler tider klickar du återigen på knappen Boka eller på knappen Panel för att byta bokningstavla.

Du kan alltid se dina bokningar genom att logga in och välja relevant bokningstavla enligt ovan. Där kan du även avboka de tider du inte längre behöver.

Dubbelkolla gärna att dina bokningar ligger kvar och att du inte råkat avboka dem av misstag.

« - Tillbaka till ABC -