Bastu

Pargasgatan 46

Föreningens bastu ligger i källaren på Pargasgatan 46 med ingång från trapphuset. Du kan boka bastun i tvåtimmarspass alla dagar mellan kl. 06.00 och 22.00 och kan som mest boka två pass per vecka.

För att kunna boka bastun måste du skriva avtal med styrelsen och få din låsknapp omprogrammerad för att komma in via ytterdörr Pargasgatan 46 och lokalens dörr. Teckna avtal gör du enklast på styrelsens jour. Avtalet löper årsvis och om du inte säger upp ditt avtal senast den 20/11 förlängs det automatiskt. Årsavgiften läggs till på avgiftsavin för april. Årsavgiften är 600 kr och ska vara betald innan du kan börja boka. Om du även vill ha tillgång till motionsrummet får du rabatt och betalar totalt 1000 kr per år totalt.

Läs vidare nedan under Regler för lokaler.

 

Regler för lokaler

För tillgång till bastu och motionsrum tecknar du ett kontrakt med styrelsen. För tillgång till festlokal och övernattningsrum bokar du själv via föreningens hemsida (klicka på Bokning) eller i terminal i tvättstuga, som tidigast 90 dagar i förväg. Betala, alternativt avboka, senast en vecka i förväg.

Att hyra en lokal innebär ett ömsesidigt förtroende mellan dig som hyresgäst av lokalen och föreningen. Kontrollera att lokalen är i bra skick innan du börjar använda den och lämna den i det skick du själv vill hitta den nästa gång.

Skador debiteras den som bokat lokalen. Vid skador på lokal eller möbler tas en större summa ut i ersättning.

Eftersom lokalerna ligger i ett bostadsområde måste ljudnivån hållas nere – även utanför – efter klockan 22. Att stänga fönstren är ett enkelt sätt att inte störa de som bor nära.

Anvisningar för städning/iordningställande av festlokal och övernattningsrum finns uppsatta i respektive lokal och ska följas. Ostädad lokal debiteras hyresgästen.

Marschaller får inte ställas på träaltanen utanför festlokalen. Två hållare finns i städ­skrubben.

Djur får under inga omständigheter vistas i föreningens gemensamma lokaler.

Den som inte följer anvisade regler för uthyrning av föreningslokaler kommer att avstängas från möjligheten att hyra ovanstående lokaler igen.

 

 

« - Tillbaka till Lokaler