Festlokal

Pargasgatan 27

Festlokal/samlingslokal för 50 personer  finns i P27. Kök finns med full utrustning. Den kostar 300 kr per dygn (12.00-09.59) på helgfria måndagar-torsdagar, övriga tider 750 kr per dygn för boende i föreningen. För frågor, kontakta måndagsjouren eller stugvärdarna.

Du bokar själv via vårt bokningssystem (välj Bokningstavla P36). För att undvika dubbelbokning, kom till jouren eller maila styrelsen så noteras din bokning i vår almanacka. Vid en eventuell dubbelbokning har den boende vars namn står i almanackan företräde.

Kontrollera i förväg att koden på din nyckelknapp fungerar på läsaren till ytterdörren i P 27. Om inte, kontakta måndagsjouren.

Bor du i någon av våra grannföreningar är du välkommen att boka festlokalen genom att komma till styrelsens måndagsjour. Du kan boka tider 30 dagar i förväg och kostnaden är 600 kr respektive 1500 kr.

Betalning ska vara styrelsen tillhanda på bankgiro 0475-1467 senast en vecka innan du ska använda lokalen. Ange namn på den som betalar samt ”festlokal”  och datum för bokningen. Om du behöver avboka lokalen, gör det senast en vecka i förväg. I annat fall kommer styrelsen att debitera dig hela kostnaden.

Om Securitas måste tillkallas pga störning eller störning orsakad av objudna gäster kommer den boende att debiteras utryckningen.

Vi accepterar inga ungdomsfester utan vuxen närvaro.

- Tillbaka till Lokaler »