Festlokal

Pargasgatan 27

Festlokal/samlingslokal finns på Pargasgatan 27, lämplig för max 45 personer. Köket är fullt utrustat. Medlemmar i Brf Akallahöjden får hyra lokalen, och ansvarar för att lämna lokalen i städat skick (se checklista nedan). Externa kan ej hyra. Lokalen kostar f n 300 kr per dygn (12.00-10.00) på helgfria måndagar-torsdagar, övriga tider 750 kr per dygn för medlem i föreningen. Om du vill få en visning av lokalen, kontakta stugvärden eller styrelsen. Du bokar lokalen via föreningens hemsida (klicka på Bokning) eller via bokningsterminal i tvättstugan.

För att du ska komma in i lokalen programmeras din nyckelknapp när hyra betalts. 

Betalning ska vara styrelsen tillhanda på bankgiro 0475-1467 eller Swish 123-561 90 44 senast en vecka innan du ska använda lokalen för att bokningen ska vara giltig. Ange namn på den som betalar samt ”festlokal” och datum för bokningen. Om du behöver avboka lokalen, gör det senast en vecka innan. Vid försenad avbokning tas full betalning ut.

Den medlem som står på bokningen ska vara närvarande under tillfället. Vi accepterar inga ungdomsfester utan vuxen närvaro. Eftersom lokalen ligger i ett bostadsområde måste ljudnivån hållas nere – även utanför – efter klockan 22.00. Att stänga fönstren är ett enkelt sätt att störa mindre. Om vårt bevakningsbolag måste tillkallas pga störning, oavsett orsak, kan den som bokat komma att debiteras utryckningen. Parkering i området eller på vändplan är ej tillåten.

Du får själv stå för städning/iordningställande efteråt. Lämna lokalen i det skick du själv vill finna det, dvs efter att ha följt och fyllt i/signerat den uppsatta checklistan. 

Lokalen P27 checklista o regler
Föreningens stugvärdar gör avsyning.

Läs vidare nedan under Regler för lokaler.

 

Regler för lokaler

För tillgång till bastu och motionsrum tecknar du ett kontrakt med styrelsen. För tillgång till festlokal och övernattningsrum bokar du själv via föreningens hemsida (klicka på Bokning) eller i terminal i tvättstuga, som tidigast 90 dagar i förväg. Betala, alternativt avboka, senast en vecka i förväg.

Att hyra en lokal innebär ett ömsesidigt förtroende mellan dig som hyresgäst av lokalen och föreningen. Kontrollera att lokalen är i bra skick innan du börjar använda den och lämna den i det skick du själv vill hitta den nästa gång.

Skador debiteras den som bokat lokalen. Vid skador på lokal eller möbler tas en större summa ut i ersättning.

Eftersom lokalerna ligger i ett bostadsområde måste ljudnivån hållas nere – även utanför – efter klockan 22. Att stänga fönstren är ett enkelt sätt att störa mindre

Checklista/anvisningar för städning/iordningställande av festlokal och övernattningsrum finns uppsatta i respektive lokal och ska följas. Ostädad lokal debiteras hyresgästen.

Marschaller får inte ställas på träaltanen utanför festlokalen. Två hållare finns i städ­skrubben.

Djur får under inga omständigheter vistas i föreningens gemensamma lokaler.

Den som inte följer anvisade regler för uthyrning av föreningslokaler kommer att avstängas från möjligheten att hyra ovanstående lokaler igen.

Föreningen har utsett en kontaktperson för frågor kring din bokning av festlokal och övernattningsrum, en s.k. stugvärd. Du hittar kontaktuppgifter till stugvärden i din port. Om du hittar skador eller brister när du kommer till lokalen, meddela stugvärden (eller medlem i styrelsen) direkt. På samma sätt, om någonting går sönder eller skadas är det stugvärden du ska kontakta.

 

Stugvärd

Stugvärden sköter om och synar av festlokal och övernattningsrum. Du bör redan ha en fungerande nyckelknapp samt personlig kod för att komma in i den lokal du har bokat. Om du får problem kan du kontakta stugvärden, som kan behöva ta hjälp av styrelsen. Stugvärdens kontaktuppgifter finns på anslagstavlan i trappuppgången. Var vänlig ring inte tidiga morgnar eller sena kvällar.

 

- Tillbaka till Lokaler »